Over Edwin

12278755_976655832378237_6103589587013842036_nEdwin Vossen is freelance journalist & storyteller. Hij is afgestudeerd aan de tilburgse hogeschool voor journalistiek. vossen werkte onder andere voor Telegraaf tv, voor the post online & regionale omroep l1. Hij liep stage bij Nieuwsuur.

 

 


verhalen vertellen, dat is voor edwin al vroeg duidelijk. Op de basisschool & middelbare school schreef hij verhaaltjes, kreeg hij schrijflessen van de stadsdichter van roermond & begon hij als verslaggever voor lokale omroep RTV ROERMOND.

studie

Vanuit daar is het een logische stap naar de Hogeschool voor Journalistiek in tilburg. Daar begon zijn specialisatie in de richting van beeld & geluid.

Naast zijn studie journalistiek houdt Edwin er een fikse hoeveelheid nevenactiviteiten op na. Zo was hij commissielid van de studievereniging, voorzitter van het Introductiecomité en hij werkte lange tijd als onderwijsassistent op de Hogeschool voor Journalistiek. In 2013 woont Edwin een paar maanden in een klein Nepalees bergdorpje bij een gastgezin. Dat verbreed zijn blik op de wereld.

Hij studeert af met een specialisatie in televisie.


werk

naast zijn studie werkte VOssen op verschillende plekken:

 

Curriculum Vitae