De beeldparel: Where You Are

HET INTERNET STAAT VOL MET FILMPJES. EN TUSSEN AL DIE MILJOENEN EN MILJARDEN UREN BEELD, STAAT AF EN TOE EEN PARELTJE, BIJVOORBEELD EEN PRACHTIGE DOCU, EEN INDRUKWEKKENDE KORTE FILM OF EEN WONDERSCHONE IMPRESSIE. IEDERE WEEK PRESENTEER IK JE HIER EEN VAN DIE BEELDPARELS.

DEZE WEEK de korte film ‘Where you are’.


Deze week een keer geen documentaire maar een korte film, Where You Are. Bij het Capalbio International Film Festival in Italië won de film al de Gran Prix voor beste film en dat is op zich niet zo gek want van begin tot eind trekt deze korte film je het beeld in. 12 minuten (zo lang duurt ie ongeveer) zit je aan je beeldscherm gekluisterd en vraag je je af wat er nu weer gaat komen. Een prachtige film met flink wat mooie montagetrucjes. Wat je nog moet weten voordat je gaat kijken: Jen raakt haar zoontje kwijt tijdens verstoppertje en belandt dan in een soort zoektocht door de tijd.

Volgende week staat hier op mijn blog weer een nieuwe beeldparel. Oude beeldparels terugkijken? Kijk even hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s