De beeldparel: Ruben’s Elevator

HET INTERNET STAAT VOL MET FILMPJES. EN TUSSEN AL DIE MILJOENEN EN MILJARDEN UREN BEELD, STAAT AF EN TOE EEN PARELTJE, BIJVOORBEELD EEN PRACHTIGE DOCU, EEN INDRUKWEKKENDE KORTE FILM OF EEN WONDERSCHONE IMPRESSIE. IEDERE WEEK PRESENTEER IK JE HIER EEN VAN DIE BEELDPARELS.

DEZE WEEK: Ruben’s elevator.


Al veertig jaar werkt Ruben Pardo als liftbediener in de Wilshire Tower in Los Angeles. Hij is een van de laatste (en met z’n 75 jaar de oudste) in LA die nog dagelijks met de hand de lift bedient. Vaak vind ik dit de mooiste korte documentaires: de docu’s die een klein verhaal groots weten te brengen (mooi in beeld gebracht, goede spanningsboog enz.).

Volgende week staat hier op mijn blog weer een nieuwe beeldparel. Oude beeldparels terugkijken? Kijk even hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s