De beeldparel: Mason Massey

Het internet staat vol met filmpjes. En tussen al die miljoenen en miljarden uren beeld, staat af en toe een pareltje, bijvoorbeeld een prachtige docu, een indrukwekkende korte film of een wonderschone impressie. iedere week presenteer ik je hier een van die beeldparels.

Deze week: mason massey.


De 19-jarige Mason Massey uit Georgia (VS) racet in een ‘super late model‘, een soort van stockcar. De grote droom van Massey is om ooit door te stromen naar NASCAR. Maar om daar te komen heb je óf veel spaargeld nodig óf grote sponsoren. Het is een beeld dat ik herken uit andere takken van de racesport; ook in Nederland zie je dat terug. Om op te klimmen in de racesport heb je vaak veel geld nodig. Wagens zijn ontzettend duur. Bovendien moet je natuurlijk ook honderden, of zelfs duizenden uren trainen.

De korte docu over Mason Massey is in mijn ogen een beetje dramatisch aangezet met de muziek. Maar geeft je al met al wel een prachtig inkijkje in de wereld van een beginnende coureur.

Volgende week staat hier op mijn blog weer een nieuwe beeldparel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s