‘BEZET’ is soms beter

Nog een kleine week en dan wordt de eerste Koningsdag in Nederland gevierd. Heel Nederland kleurt op 26 april oranje en door het hele landen vinden er verschillende activiteiten plaats. In Amsterdam (en in andere steden in het land) staat de jaarlijkse vrijmarkt gepland en om een goed plekje op de markt te bemachtigen, wordt er op ieder stukje stoep ‘bezet‘ (of een andere opvallende leus) geschreven.

Nou vond de gemeente Amsterdam (met het oog op dodenherdenking van 4 mei) het niet gepast om in de hele stad het woord ‘bezet‘ terug te zien. Dus riepen ze op om iets anders te kiezen. Maar wat zet je dan wel op de stoep? Een tip van de gemeente: je initialen. Deze ingezonden brief laat zien dat dat ook niet helemaal goed kan uitpakken:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s