Goud en geld uit Ghana

Zo nu en dan krijg opvallende mailtjes in mijn mailbox. In de meeste gevallen worden ze er automatisch uitgefilterd en gemarkeerd als spam. Maar soms komt er in mijn ‘Postvak In‘ nog wel eens iets geks voorbij. Zoals dit mailtje. Madam Pris (Adams) zoals ze zichzelf noemt, komt vermoedelijk uit Ghana (daar ligt Kotoka International Airport). De vraag van haar of ik even al mijn gegevens wil mailen en vervolgens 50 kilogram goud en 10 miljoen dollar in ontvangst wil nemen.

madam pris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s