Telefoontje Van Rey en Teeven verdwenen

Eerder deze week werd bekend dat een belangrijke telefoontap in de zaak tegen Jos van Rey spoorloos is verdwenen (‘Cruciale telefoontap Van Rey spoorloos‘). Het gaat om een telefoongesprek tussen staatssecretaris Fred Teeven en Jos van Rey. Later bleek dat het missen van de tap wordt veroorzaakt door een stroomstoring.

Maar goed, hoe ernstig deze blunder ook klinkt, op Twitter kwamen al een aantal prachtige grappen over de situatie voorbij. En deze van De Speld is fantastisch. Zo komt er weer een nieuwe dimensie in de zaak rondom oud-wethouder Jos van Rey. Overigens komen stroomstoringen bij de overheid wel vaker voor. De meest opvallende is die bij de publieke omroep van een tijdje geleden. En ook eergisteren was er weer een storing bij de publieke zenders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s