Guantánamo Bay: The Hunger Strikes

Het sluiten van de militaire gevangenis Guantánamo Bay, was een van de verkiezingsbeloften van Barack Obama. Toch is het de Amerikaanse president nog niet gelukt om de op Cuba gelegen Amerikaanse gevangenis te sluiten (meer daarover: ‘Hoe sluiting Guantánamo Bay Obama gevangen houdt‘). In de afgelopen jaren kwam er meer en meer kritiek op Guantánamo Bay. In de gevangenis worden vermeende terroristen vast gehouden zonder vorm van proces (vermoedelijk onder erbarmelijke omstandigheden). Een paar dagen geleden kwam The Guardian met een prachtige, maar schokkende animatie over het gevangenenkamp:2 gedachtes over “Guantánamo Bay: The Hunger Strikes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s