Helft van heenreis

20130529-074636.jpg

Om 22.00 uur zijn we vertrokken vanaf Schiphol en zojuist, om half 5 Nederlandse tijd, aangekomen op Abu Dhabi Airport. Ook al is Abu Dhabi maar een tussenstop, het voelt aan alsof ik terecht ben gekomen in een sprookje van Duizend-en-één-Nacht. Veel zand, palmbomen, 31 graden (om half 7 plaatselijke tijd), ‘Arabische hoofddoeken’ en zelfs de aankomsthal ziet er uit als een tempel, met glanzende mozaïek. Alleen de kamelen ontbreken nog.

20130529-080034.jpg

Maar goed, Abu Dhabi is dus maar een tussenstop. Over een paar uur vertrekt mijn tweede vlucht, van Abu Dhabi naar Kathmandu. Tot zo ver mijn eerste reisavontuur. Ik laat het Arabische Abu Dhabi en vliegmaatschappij Etihad achter me. Op naar Kathmandu.

2 gedachtes over “Helft van heenreis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s