De uitverkorenen

Al een paar weken staat deze documentaire op Uitzending Gemist, maar zojuist heb ik hem pas gekeken. Een prachtige docu van Geertjan Lassche over het Korps Mariniers: De Uitverkorenen. Een aanrader om eens te kijken. ‘Velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren‘, zo luidt het motto van de legereenheid.

In verschillende media wordt er geschreven over de documentaire en het Korps Mariniers. Leuk om eens te lezen, te kijken of te luisteren: DWDD, NRC, De Avonden, Hart van Nederland, Volkskrant 1 en Volkskrant 2, Pauw & Witteman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s