Praten als Rosling

Pas geleden stuitte ik op onderstaande TED-talk, met in de ‘hoofdrol’ de hoogleraar Hans Rosling. De Zweedse Rosling kan praten als brugman. Hij weet in verschillende TED-talks en filmpjes op youtube op een interessante en soms humoristische manier zijn verhaal over te brengen. Vaak gaat dat over demografie op wereldschaal, over rijkdom en armoede in de wereld en over ontwikkelingssamenwerking. En ook als je denkt daar niet in geïnteresseerd te zijn, dit filmpje (en andere filmpjes) is erg boeiend om te zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s