Van Beers stopt als burgemeester

Vanaf februari is Henk van Beers gestopt als burgemeester van Roermond. Van Beers gaat met pensioen en wordt voorlopig opgevolgd door Peter Cammaert (CDA). Hij zal de komende maanden de rol van waarnemend burgemeester op zich nemen tot er een geschikte kandidaat voor het burgemeesterschap is gevonden.

Voormalig burgervader van Roermond, Van Beers, wou eigenlijk al een jaar geleden met pensioen gaan. Maar door de problemen in de stad rondom wethouder Jos van Rey en de aangedragen burgemeesterskandidaat Ricardo Offermans, werd het pensioen van Van Beers de afgelopen maanden op een laag pitje gezet. Al met al heeft de voormalig burgemeester dus een bewogen jaar achter de rug. Voor RTV Roermond heb ik samen met Van Beers teruggekeken naar zijn politieke carrière.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s