Het normale loopje van Lucille

Zo nu en dan kijk ik wel eens naar Lingo, op Nederland 1. Alleen zit het programma voor mij op een onmogelijk tijdstip. Zo rond zeven uur ’s avonds ben ik meestal nog aan het koken. Vaak gaat de tv pas om half 8 aan voor ‘De Wereld Draait Door‘ op Nederland 3. Enfin, er zijn momenten dat ik wel naar Lingo kijk, maar die komen niet vaak voor. Gisteren was zo’n moment. Opvallend aan Lingo-presentatrice Lucille Werner is natuurlijk dat ze moeite heeft met lopen. Gelukkig weten de meeste mensen dat dat komt door een kleine hersenbeschadiging (door zuurstof gebrek) bij haar geboorte. Het was gisteren dus ook redelijk opvallend toen Lucille opeens op een ‘normale’ manier door de uitzending liep:

Gelukkig geeft de Telegraaf duidelijkheid bij dit verhaal. De blonde Lingo-presentatrice heeft er voor gekozen de kijker op het verkeerde been te zetten, in verband met ‘Wereld Gehandicapten Dag‘. Zie hier volledige uitleg van Lucille Werner.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s