Kamer gezocht

De jongen in het onderstaande filmpje, Kasper, komt uit Maastricht maar studeert in Amsterdam. Goed, nog niks geks aan de hand, er zijn wel meer Maastrichtenaren en Limburgers die naar Amsterdam trekken voor een studie. Maar het grootste probleem van studeren in Amsterdam is misschien wel het vinden van een studentenkamer. Eerlijk is eerlijk, Kasper heeft wel echt een originele manier bedacht om zijn zoektocht naar een kamer onder aandacht te brengen van het publiek:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s