Wie wat bewaart…

Stel je voor, je had ongeveer 3o jaar geleden geld om een kaartje te kopen voor je favoriete rockband, The Who. Je kijkt helemaal uit naar het concert. Met vrienden leef je naar dit moment toe. En dan krijg je te horen dat het concert niet door gaat. Achteraf kon je je geld voor het concert wel terugkrijgen. Maar er waren toch een paar mensen om je heen die zeiden dat ze het kaartje het liefst wilden bewaren, als herinnering.

Drieëndertig jaar later kun je met dit kaartje (dat toen zo’n 12 dollar heeft gekost) naar de afsluiting van de Amerikaanse tour, van de band. Oftewel, de kaartjes uit 1979 kun je (mits je het kaartje hebt bewaard) gewoon gebruiken voor het concert in 2013. Leuk om te lezen, zo ’s morgens tijdens je ontbijt. Vanaf nu ga ik al mijn bioscoopkaartjes, festivaltickets en concertkaarten eindeloos bewaren! Wie wat bewaart, die heeft wat.

Klik hier voor het bijbehorende nieuwsbericht 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s