Studenten journalistiek in het buitenland

De opleiding journalistiek aan de Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg is een opleiding waar maar een gedeelte van de studenten daadwerkelijk iedere dag op school rondloopt. Dat is ook niet zo gek want we hebben maar een klein schooltje, speciaal voor alleen studenten journalistiek. Daarnaast is iedere periode een groot gedeelte van de leerlingen op stage. En, misschien nog wel het mooiste detail van het huidige studieklimaat, de wereld ligt voor je open. Met de globalisering van tegenwoordig en het open Europa kun je overal naar toe gaan. Om te studeren, om cultuur te proeven en om jezelf te ontwikkelen. De uithoeken van de aarde zijn binnen enkele uurtjes te bereiken. Eline van Gassen is zo’n studente die weg gaat. Naar Ghana om precies te zijn. En nou maak ik als objectieve student journalistiek niet graag reclame maar in dit geval maak ik een uitzondering. Bekijk haar weblog: http://elinevangassen.waarbenjij.nu/. Voor verschillende verhalen over Ghana. Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s