Diep in de zee…

Hij noemt zichzelf een moderne piraat maar wat echt opvalt bij het zien van deze korte documentaire over Ray Ives (75), is zijn kleine opgedoken museum aan spullen. Als diepzeeduiker heeft Ray een buitengewone collectie schatten opgedoken, die hij bewaart in een zeecontainer aan de kust. Ray duikt al vijftig jaar. Eerst commercieel, maar nu de laatste jaren vooral voor zijn plezier. Het verhaal in de documentaire wordt verteld door de bejaarde duiker zelf. Al met al is het echt een prachtig stukje film geworden! Kijk hieronder naar de documentaire ‘Ray: A Life Underwater‘ gemaakt door freelance film-maker Danny Cooke en Amanda Bluglass.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s