Vooruitblik op Eneco Tour in Roermond 2011

Meestal zo rond de maand juli is heel Nederland (of een gedeelte ervan) in de ban van het wielrennen. En dat is ook niet zo gek. De bekendste (en misschien wel belangrijkste) wielerwedstrijd vindt dan plaats: le Tour de France. Maar ook dichter bij huis zien we een mooie tour voorbij trekken: de Eneco Tour. Dit jaar trekt een etappe van deze wielerwedstrijd door Roermond. Voor de vierde keer  om precies te zijn. Misschien een goed moment om René Hamers (voorzitter van Stichting Roermond Demarreert) eens aan zijn jasje te trekken. Want, hoe gaat deze etappe eruit zien? Wat kunnen we dit jaar verwachten van de Eneco Tour door Roermond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s