Maps of War!

Het zou een cliché zijn als ik zou zeggen dat er heel veel te vinden is op internet. Daarom zeg ik dat ook maar niet. Wat ik wel in dit bericht even kwijt wil, is het feit dat er veel fantastische websites zijn. In het rijtje van fantastische sites hoort zeker het webadres http://www.mapsofwar.com thuis. Het klinkt misschien erg luguber, Maps of War. Maar ik kan u verzekeren dat deze site echt de moeite waard is!

Bron: Mapsofwar.com

Op de website http://www.mapsofwar.com zijn verschillende animaties terug te vinden van belangrijke oorlogen, gebeurtenissen en veranderingen in de afgelopen geschiedenis. En of dat nou het verloop van de Tweede Wereldoorlog is, de oorlog in Irak, de opkomst van democratieën in de wereld, de verspreiding van verschillende geloofsovertuigingen of, zoals de afbeelding hierboven laat zien, de ontwikkeling van verschillende (keizer)rijken in Europa, het is in animatievorm terug te vinden op deze website!

bron: mapsofwar.com

Fantastisch toch? Want ik als liefhebber van prachtige geschiedkundige verhalen denk dat dit kan bijdragen aan het besef van onze geschiedenis en hoe dat aardrijkskundig in elkaar steekt. Dus, zet http://www.mapsofwar.com snel bij uw favorieten. En voordat u dat doet, bekijk dan eerst even de verschillende animaties die er te vinden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s