Elijah Wood, Seth Rogen, Will Ferrell, Jack Black in de rol van Beastie Boy

De Beastie Boys zijn weer helemaal terug van weggeweest. De jongens werden onder andere bekend met hits als Intergalactic, Sabotage en (you gotta) fight for your right. Maar de jongens zijn terug met iets nieuws. Ik vind dat iedereen die wel eens van de Beastie Boys heeft gehoord dit even moet lezen!

Want de Beastie Boys komen binnenkort met een film van 22 minuten!  En niet zo maar een film als we de trailer moeten geloven. Zoals al vele media hebben bericht zit de film bommetje vol met bekende acteurs! En geloof me, zoals jullie misschien ondertussen doorhebben ben ik razend enthousiast! Alleen al de hoeveelheid celebs in de trailer voorkomen (laat staan in de echte film) zorgt voor een kippenvel-momentje. Een overzichtje:

Seth Rogen (kennen we o.a. van Superbad, You, me and dupree en The 40 year old virgin); in de rol van Mike D. (oftewel Michael Diamond)
Elijah Wood (kennen we o.a. van The lord of the rings, do I need to say more); als (King) Ad-Rock (oftewel Adam Horovitz)
Danny McBride (kennen we o.a. van Superbad en The heartbreak kid); speelt het laatste lid van de rapformatie: MCA, oftewel de Adam Yauch.

Elijah Wood als Mike D. – Bron: youtube.com

En daarmee heb je de drie leden van de Beastie Boys gehad. Daar is het dan mee gedaan. Dat zou je denken ja, maar de lijst met VIP’s gaat door. Want er is nog een tweede groep acteurs die ook de Beastie Boys speelt in de film/trailer. En ook deze drie ken je alle drie van gezicht of naam of acteerwerk:

John C. Reilly (speelde o.a. in Gangs of New York en The Aviator); Hij speelt dus de tweede Mike D.
Will Ferrell (o.a. in Wedding Crashers en Zoolander); In de rol van de tweede King Ad-Rock.
Jack Black (Een bekende maar toch: o.a. in The school of Rock en z’n rockband Tenacious D); Als tweede MCA.

Jack Black als Beastie Boy – Bron: youtube.com

Nou goed, dit is al behoorlijke opkomst acteurs. Maar ik ben niet voor niks enthousiast geworden. Als je na het lezen van onderstaande lijst geen kippenvel krijgt, weet ik het ook niet meer. Ook deze sterren komen in de nieuw te verschijnen film voor:

–  Susan Saradon (bekend geworden door Dead man walking en o.a. in The lovely bones); speelt de rol van moeder.
–  Stanley Tucci (Een man met bekende kop uit o.a.: Lucky number slevin, The Terminal en The Devil wears prada); als vader.
Orlando Bloom (iedereen weet wie hij is maar toch, speelde o.a. in Lord of the Rings en Pirates of the Caribbean); als een gast van Paul’s Boutique.

Orlando Bloom in Beastie Boys film/trailer – Bron: Youtube.com

Kleinere rollen zijn er voor:
Jason Schwartzman (de neef van Francis Ford Coppola en Nicolas Cage);
Kirsten Dunst (iedereen die Spiderman heeft gezien, kent haar);
Will Arnett (bekende stem in o.a. Ratatouille en Ice Age);
Steve Buscemi (Ken je gegarandeerd uit Reservoir Dogs en Pulp Fiction);
Ted Danson (werd wereldberoemd, onder andere bij mijn vader, door zijn rol in Cheers);
Rainn Wilson (werd bekend door zijn rol in de Amerikaanse versie van The Office);
Alicia Silverstone (uit Batman & Robin en Clueless);

Ted Danson’s rol voor nieuwe Beastie Boys – Bron: Youtube.com

En bij het opsommen van deze lijst, zijn er heel veel acteurs die ik niet opnoem omdat mijn lijst anders veel te lang wordt. Ongelooflijk, dacht ik zelf even bij het lezen van al deze namen. Iedere regisseur mag hopen ooit zo’n grote, opvallende en bekende cast bij elkaar te krijgen. Ik krijg er werkelijk kippenvel van.

Maar dit is nog lang niet alles. Want vóór dat de jongens van de Beastie Boys de korte film naar buiten brengen, hebben ze wel al een muziekclip naar buiten gebracht die op dezelfde set is opgenomen als de film. Dus hierbij de nieuwste hit van de Beastie Boys (opgenomen op de set van de nieuwe film): Beastie Boys

En na het zien van die clip dacht ik even het decor te herkennen uit een scene van How I met your mother. Oordeelt u zelf maar. Bekijk eerst de nieuwe videoclip van de Beastie Boys en dan de scene uit How I met your mother:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s