Historiehuis in Roermond

Voor de lokale omroep van Roermond (Omroep Vox) was ik vrijdag 11 maart aanwezig in het centrum van Roermond. In de openbare bibliotheek werd het Historiehuis geopend. Het Historiehuis moet een locatie in de bibliotheek worden waar mensen terecht kunnen voor de geschiedenis van het stadscentrum. Maar als bezoeker aan de stad krijg je dan maar een fractie van de geschiedenis van de stad mee. Immers, net buiten het centrum ligt het Cuypershuis. Kunst en geschiedenis die op beide locaties niet tot zijn recht komt, zal worden tentoon gesteld in de nieuwe ECI-Cultuurfabriek. Voor de complete geschiedenis van Roermond zou je met deze plannen dus drie locaties moeten bezoeken. Is dat niet lastig? Kijk hier naar het televisieverslag gemaakt voor de lokale omroep van Roermond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s