Sneeuwtherapie

Ben je een beetje stressed-out door je werk of je druk bezette leven? Dit kan je misschien helpen om tot rust te komen. Als Nederland dan toch helemaal op z’n kop staat door het winterse weer, kun je er maar het beste positief gebruik van maken: ga een sneeuwpop maken. “Waarom?”, zul je denken. Nou, ik ben er zelf achter gekomen dat het maken van een sneeuwpop ontzettend rustgevend werkt. Je gedachten zijn even helemaal weg van de dagelijkse zorgen. Heel even ben je een met de natuur en hoor je alleen de vogels fluiten terwijl je ondertussen een ware sneeuwcreatie maakt. Je zult merken dat het heel ontspannend werkt om even je verstand op nul te kunnen zetten en buiten bezig te zijn.

Sneeuwpop achter in de tuin

En heb je genoeg in de sneeuw gespeeld, dan kun je altijd nog de warmte van binnen opzoeken om daar een lekker kopje warme chocolademelk te drinken. Zelf maken kan dan natuurlijk ook. Wil je zien hoe de professionals het doen? Bezoek ‘Hollywood in ice’, Nederlands grootste ijssculpturenfestival.
Succes!

Bekijk de cursussen hieronder om je kunsten in de sneeuw te verbeteren:

Hoe begin je met het bouwen van een sneeuwpop?

De eerste bal is gerold. De basis van de sneeuwpop is af. Hoe maak je vervolgens je tweede sneeuwbal voor de pop?

Dan wordt het tijd om die tweede sneeuwbal op de eerste te leggen. Er zijn toch veel dingen waar je dan aan moet denken!

En dan krijg je het hoofd van de sneeuwman. Ook weer een aantal details waar je op moet letten!

Tja, dan moet je de sneeuwpop natuurlijk nog aankleden:

Natuurlijk heeft de sneeuwpop wel ogen nodig om te zien wat er in de wereld gebeurt.

…en een mond om te eten en te drinken

En dan is de sneeuwpop af. Maar zoals iedere goede sneeuwpoppenbouwer weet is er niet één juist manier om de ideale sneeuwpop te maken. Kwaliteit zit hem in creativiteit. Toch nog niet genoeg gezien? Wilt u wat tips over de armen van de sneeuwpop of hoe je ervoor kunt zorgen dat de sneeuwpop zo lang mogelijk blijft staan? Dan kunt u altijd hier klikken. Veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s