Wie wordt de nieuwe Tony Hawk?

Tony Hawk werd bekend als skater maar kreeg vooral grote bekendheid met zijn computerspel ‘Tony Hawk Pro Skater’. Als je nu de gemiddelde gamestore binnenloopt en vraagt naar skatespellen krijg je een hele reeks computerspellen te zien die de naam Tony Hawk dragen. Na Tony Hawk Pro Skater een, twee, drie en vier kwam de game Tony Hawk motion (voor op de nintendo ds), Tony Hawk’s proving ground, Tony Hawk’s Downhill Jam, Tony Hawk’s Project 8 en nog vele andere spellen die de naam van de skater dragen. De bekendheid van de skater kan niet op.

bron: videogamesblogger

Op het gebied van skaten kreeg Hawk al op twaalfjarige leeftijd een sponsorcontract. Op z’n zestiende mocht Tony zich de beste skateboarder van de wereld noemen. Tony Hawk skate nog steeds maar nam jaren geleden al afscheid als professioneel skater. Wie kan de grote Tony Hawk vervangen? Natuurlijk zijn er genoeg goede skaters in de wereld maar of ze op kunnen tegen hét nieuwe talent van Amerika, dat valt nog maar te betwijfelen.

Asher Bradshaw, vergeet die naam niet! Hij is pas zeven jaar oud, skate pas anderhalf jaar maar is nu al een legende in Venice Beach! Misschien is dit de nieuwe Tony Hawk, de nieuwe wereldkampioen skaten:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s