Voorproefje World Culture Parade

De hele wereld op bezoek in Roermond“, zo staat vermeld op de website van de World Culture Parade, die op 1, 2, 3 en 4 september 2010 wordt gehouden in Roermond. De World Culture Parade is bedoeld om de verschillende culturen in ons land en in de wereld met elkaar te laten kennismaken.

Op 8 mei 2010 vond er een voorproefje plaats van het culturele weekend dat in september zal worden gehouden. Tijdens dit voorproefje trokken tien grote nationale en internationale muziek- en dansgroepen door de Roermondse binnenstad. Uiteraard was de lokale omroep van Roermond (Omroep Vox) hierbij aanwezig. Kijkt u naar een verslag van het voorproefje van de World Culture Parade.

Voor meer info over de World Culture Parade kunt u terecht op: http://www.worldcultureparade.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s